pondělí 28. ledna 2013

Jak používám EAV přístroj

 Před osmi lety jsem si pořídila již zmíněný EAV přístroj. Nebudu popisovat okolnosti, jednoduše to tak mělo být. Největší zkušenosti jsem však získala za poslední tři roky díky častému používání při diagnostice a léčení v rodině či u přátel.


Metoda vychází z poznatků čínské medicíny. Základem je měření průchodnosti energie v jednotlivých meridiánech v lidském těle. Tímto měřením se zjistí, který energetický okruh nebo orgán v těle je oslabený a čím je oslabený  – jestli jde o zátěž plísněmi, viry, bakteriemi nebo těžkými kovy… Zátěž orgán oslabuje a znemožňuje jeho správné fungování.
Z hlediska kvantové fyziky má každý virus, každá bakterie nebo plíseň své vlastní frekvence a vibrace, které lze přístrojem změřit. Bakterie a viry v sobě máme všichni, jde o to, jestli jim tělo dovolí se množit a osídlit orgán, v němž se ložisko nachází. Pak propukne nemoc. Dobré podmínky pro množení virů vytváříme vždy, když je tělo oslabeno – když se sníží imunita, což bývá často důsledek aktuálního psychického stavu, prožitých stresů, konzumním životním stylem a podobně.

Při měření sedí člověk pohodlně v křesle a v jedné ruce drží elektrodu ve tvaru válečku. Sondou provádím měření na konci akupunkturních drah - na prstech rukou a nohou.

Většina alternativních medicinmanů používajících EAV přístroj se snaží na základě měření zjistit přesnou diagnózu. Nemám lékařské vzdělání, a proto nemohu fundovaně říci, jakou chorobou člověk trpí. Jednoduše se snažím najít "jen" to, co může z přírodní lékárny pomoci v aktuální situaci nemocného. Co vrátí ručičku měřícího přístroje do polohy značící vyváženost energií v meridiánu čili harmonii. Co vrátí člověku zdraví. Hledám vhodnou bylinu či homeopatický lék, gemmoterapeutický nebo bioinformační preparát - ten navíc přispívá k celkové detoxikaci organismu. Z domácího i akademického studia léčivých rostlin znám na určitý problém několik bylin, které mají takové obsahové látky, aby dobře pomohly. Zajímavé je, že každému člověku opravdu dokonale pasuje jiná bylina. Je to o energii rostlin, energii člověka a vzájemném rezonování.
Každá má jinou energii...

Tím se dostávám k poslední a vyjímečné vlastnosti EAV přístroje - k bazální  terapii. Jde o vyladění energetických drah proudem o frekvenci, která odpovídá nemocnému orgánu. Jde o jakési dodání či ubrání energie podle stavu měřeného meridiánu. Navíc tento přístroj může pomocí válečku poskytnout plošnou elektroléčbu při atrofii svalstva, naraženinách, pohmožděninách, omrzlinách atp. 

Je to pomocník a je škoda, že podobné přístroje nejsou běžnou součástí vybavení našich vzdělaných klasických lékařů. To je ale velké téma. Můžeme jen věřit v budoucnost obohacující spolupráce alternativní a klasické medicíny.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat