pondělí 18. února 2013

Ušní a tělové svíce pomáhají

Po měsíci se ke mně opět vrací poptávka po tělových  i ušních svících. Únor bílý pole sílí. Člověk si potřebuje také pomoci, nejlépe sebepomocí. A tak chci jen shrnout, v jakých chvílích očistné svíce v nedávné době pomohly.


Někdy svíce vypálená na čele pozitivně posunuje vývoj
Děti jsou ve školkách teď často zahleněné, těžko se jim to řádně vysmrká. Dcerce při rýmě občas červená oko, jakoby se k sebemenšímu zahlenění přidával zánět spojivek. Hned první den začervenání bělma vypálíme jednu ušní svíci na půl - tzn. zapálím svíci v levém uchu a nechám hořet přibližně do půli délky svíce, potom se Ďulča otočí na druhý bok a druhou polovinu svíce nechám vypálit v pravém uchu. Vyprávění pohádky nám vyjde akorát do konce svíčky:-) Máme to rádi obě a navíc je do večera oko zdravé a ráno není co smrkat. Děkujeme.





Ve dnech býka se mi v závěru dne ozvala pravá krční mandle. Nedivila jsem se, protože ten den byl společensky náročný, ale jako vždy s lidmi, velmi přínosný. Podobno splašenému stádu proběhlo spousta myšlenek, slov i činů. Ta mandle byla bolestivá. Vypálila jsem si jednu tělovou svíci přímo na zduřelé místo, potřela prohřívajícím olejem z "31" bylin, ovázala šátkem a ráno bylo dobře. Bez otoku, bez bolesti. Zdá se, že je dobré řešit ne-moc již v začátku, nejlépe v jejím zárodku.


Dovolím si ještě jednu milou zprostředkovanou zkušenost. Naše babička se trápila velkými revmatickými bolestmi. Když už nemohla v noci spát, rozhodla se vyzkoušet tělovou svíci zapálenou intuitivně tam, kde cítila zdroj rozpínání bolesti. V začátku hoření svíce se bolest zdála nesnesitelná, během hoření postupně ustávala a ta následující noc byla o mnoho milosrdnější k odpočinku. Každý další den jedna zapálená svíce (do úplného vymizení potíží), konvička Jančova ledvinového čaje na pročištění ledvin, lžičku čerstvě umletého semena ostropestřce mariánského na posílení jaterní funkce, a trocha sladké lékořice pro správnou činnost slinivky a tedy sliznic celého těla je cestou.

Jsem svým vlastním pánem. Vytvářím své vlastní zkušenosti. Miluji se a žiji v souladu sama se sebou, s jinými, s Vyšším řádem...mé zážitky jsou stále krásnější a krásnější.

Jenom stín pochyb o své moci může pomoci od nemoci...

Žádné komentáře:

Okomentovat