středa 26. září 2012

Mikrosvět v nás

"Realita není to, co se děje, ale co si sami vytváříme."

Doktor Tomáš Lebenhart krásně popsal chorobný proces a jeho souvislosti. Je to tak přirozené a krásné, že já jako laik jsem v úžasu a klasická medicína se pravděpodobně diví.

Neuspokojení našich bludných představ vede k tvorbě negativních emocí. Ty sami o sobě až tak škodlivé nejsou. Toxicky působí jejich potlačení. Každá emoce vyvolává v mozkových neuronech produkci specifických biochemických látek - neuropeptidů (jednoduché bílkoviny). Neuropeptidy se z mozku uvolňují do krve a jsou roznášeny po celém těle. Pokud emoční energii okamžitě nyvydáme, začne pronikat do našich buňek. V tu chvíli začíná problém.

Každá emoce produkuje jiný neuropeptid, který jakožto toxin útočí, jako klíč do zámku, na příslušné orgány. Pro určitý molekulární útvar existují speciální receptory. Je důležité, že různé tkáně a orgány mají různá zastoupení  receptorů.  Např. v ledvinách je převaha receptorů pro strach, v játrech zase pro vztek a zlobu, ve slinivce pro smutek ze zklamání, slezina nejvíce vychytává tichý žal a plíce jsou citlivá pro pocity křivdy a nesvobody. Naše nehmotné myšlenky a emoce se tak proměňují v hmotné látky. U každého člověka trošku jinak, nelze udělat šablona.

Tkáně a orgány ztrácejí svou energii a stávají se přístupné pro různá metabolická a chemická ložiska. Z potravinových jedů nejvíce škodí produkty mléka (kasein, mucin) a metabolity lepku (gluten). Jejich vlivem dochází k zahleňování - to je magnet pro mikrosvět. Nejpohotovější jsou viry - nejmenší z mikroorganismů a bojovat lze proti nim pouze na informační úrovni (bioinformační preparáty, biorezonance atd.). Následují bakterie, plísně a paraziti.
Co nás může těšit je, že každá negativní myšlenka je jedovatá a každá pozitivní myšlenka je léčivá. O emocích to platí dvojnásob. Proto skutečná 
LÁSKA je nejen  univerzálním lékem, ale i samou podstatou života a všeho bytí.

Stále si to opakujeme a stále chybujeme. Stále naše ego-slovo neslyší Slovo Boží a přebývá v nás. Ale vše plyne a naděje zůstává.


 

"Mikrosvět je prostředník mezi psychickým zdrojem choroby a její tělesnou manifestací."

 

Žádné komentáře:

Okomentovat